Monday, May 4, 2009

GULA HERBA


GULA HERBA adalah sejenis minuman kesihatan yang dirumus dari pelbagai jenis herba terpilih. Ianya mampu untuk membekalkan tenaga dalaman dan luaran serta mampu merawat berbagai jenis masalah kesihatan atau penyakit. Pemakanan yang kita ambil hari ini kurang selamat dan mendedahkan kita kepada pelbagai penyakit. Ianya memberi kesan sampingan terhadap tubuh badan manusia. Setiap hari kita makan makanan yang mengandungi bahan perasa,pengawet, pewarna dan klorin. Oleh itu, kita perlu mengambil GULA HERBA sebagai pemangkin kepada bahan kimia yang terdapat dalam makanan seharian kita. Maka bebaslah kita daripada pelbagai masalah kesihatan atau penyakit.


Mengamalkan gula herba secara berterusan dapat :


♥ menyihatkan & memberi tenaga kpd badan dgn melancarkan perjalanan darah, merendahkan aras kolestrol, meningkatkan tenaga seksual, membuang toksin dlm badan, melancarkan perjalanan haid, mengimbangi aras gula & garam dlm badan & byk lagi.


♥ merawat penyakit yang telah lama bertapak & sukar dirawat seperti kencing manis, darah tinggi, buasir, batu karang, masalah seksual, masalah berat badan dll.Harga : RM 38 / RM 41 (200gm)

Promosi : harga sepanjang bulan Mei = Rm 35untuk maklumat lanjut mengenai produk, sila layari http://www.sinaris4u.com

No comments:

Post a Comment